RONIN SUPPORT

Ronin Media växer och växer. Det börjar bli så känt och stort namn så vi hinner knappt med själva men vi jobbar på så hårt och fort vi kan med olika saker. Givetvis så medföljer det ju en del omkostnader i samband med sådant för att hålla takten. Vi är i behov av ekonomisk support för olika utgifter som rör både Ronin Media som helhet och till våra projekt. Alla bidrag som vi fått har redan gått till utgifter för bl.a trailern till Walk With Me In Hell där trailern ligger ute. Klicka på fliken Ronin YouTube så kan du se den.

Om du vill så kan du också via Swish skicka en liten peng (se banner nedan för nummer). Allt räknas in och gör oss djupt tacksamma självklart. Bidragen kommer öronmärkas till saker och material runt Ronin för att hålla det igång. alla som bidragit hittills står under fliken Arigato. Vi har även ett bankgiro som är: 755-5329 

Vi är även intresserade av saker och annat vi kan ha som rekvisita. Hör gärna av er via kontaktformuläret och gör oss glada. Som tack ställer vi er på tacklistan såklart.