RONIN ACTORS & EXTRAS

Vad är en film utan skådespelare och statister? Nedan så kan du se ett urval av de statister och skådespelare vi kan tillhandahålla och förmedla till just din produktion. För intresse kan du antingen kontakta oss via formuläret eller skicka ett mail direkt till: johnny@roninmedia.se och detta kan du göra om du även vill stå med på denna sida. För att du ska stå med på denna sida så bifoga gärna tidigare produktioner du eventuellt medverkat i och ett fint presentationsfoto på dig så sköter vi resten.

Vid bokning eller intresse för en eller flera medverkande på denna sida så kommer vi skicka ut CV på denne på tidigare medverkanden, eventuella utbildningar och annat matnyttigt.

Observera att vi kan använda era reels med, så skicka gärna en länk till era Vimeos eller YouTube så fixar vi resten.

Jenny Shakti Molin, Ängelholm.

Denna fantastiska mångsysslare har ett omnivisuellt utseende för alla typer av produktioner som ni alla kan se. Då hon inte pysslar med film, så håller hon gärna på med inspirerande föreläsningar och konst. En riktigt kreativ själv, vilket även avspeglar sig i hennes fantastiska skådespeleri! Rekommenderas!


Hennes Facebooksida för sin konst: https://www.facebook.com/jennymolinart/

Hemsida: https://www.jennymolin.se

Sofie Eklund, Köping/Stockholm.

Detta är en oerhörd multitalang på flera sätt! Sofie är utbildad stagefighter, utövare av parkour och en skådespelare av bästa klass! Men förutom det så håller hon även på med sång och en hel del annat så därför kan vi inte specificera någon arbetstitel på henne. Hon är överallt, helt enkelt. Aktuell i ett stort projekt med massor med stora namn som kommer sätta Sverige på kartan igen. Boka gärna henne för filmer, uppträdanden på festivaler med mera!

Länk till hennes spotify: https://open.spotify.com/artist/6lsymLfGQcrX0DZG0KFG7i

Devrimcan Karaoglan, Stockholm.

Denna fantastiska multitalang har ett brett CV och är både bildskön och begåvad som skådespelare. Utbildad inom professionell stagefighting, och är aktuell i en kommande produktion som kommer blir nåt extra. Utöver filmens värld så pluggar han hårt på KTH till civilingenjör inom maskinteknik.

Asan Abdullahpour, Eskilstuna.

Denne unge man är en energisk och väldigt ambitiös kille som är en perfekt skådespelare för olika produktioner. Lätt för att improvisera och kan göra så gott som vilka roller som helst. Rekommenderas för alla saker såväl stora som små. På fritiden studerar han och jobbar extra på Eskilstunas största och bästa gym Power Gym.

Xander Turian, Stockholm. 

En fantastisk skådespelare som medverkat i många olika produktioner såväl stora som små, samtidigt som han driver sitt eget bolag www.cupriteproductions.com och spelar i bandet Our Untold Story.

Lotta Forsberg, Åkersberga.

Detta är en multikompetent kvinna som även gått flertal utbildningar såsom vapenteknik, filmslagsmål och är oerhört hängiven alla produktioner hon medverkar i. Säljer även hälsoprodukter och har alltid nåt nytt på gång. Se gärna hennes sida Team Wraptorz.

Jacob Fraiman, Södertälje.

En passionerad skådespelare som lämpar sig för olika roller med sin inlevelse och kompetens där han medverkar. Han har ett enastående "filmutseende" vid sidan om sin talang. Engagerad i KRIS och bedriver sociala frågor då han inte agerar framför kameran.

Anna-Karin Hedén, Örsundsbro.

Denna kvinna är riktigt driven och sugen på filmjobb hela tiden. Driven och hängiven så sköter hon sina åtaganden med glans. Vid sidan av filmandet så modellar hon frekvent och pysslar om sina djur. Även en son hon kan ha med på sina filminspelningar vid behov.

Ahmed Zaki Abbasiry, Stockholm.

Fantastisk man som älskar skådespeleri och brinner för film och vill alltid ha nya uppdrag. Är öppen för alla förslag inom rollsättningar. På sidan om filmandet så jobbar han på restaurang och ägnar sig åt sin familj.

Sarah Giercksky, Stockholm.

Sveriges helt egna horrorqueen! En oerhört fantastiskt duktig skådis vilket vi kan bevittna i hennes egna produktioner "Sargad" och "Rotten Love" som producerats av hennes eget bolag Bloody Fierce Productions. Vid sidan av eget filmande har hon skräckfilmer i allmänhet som stort intresse.

Henrik Backman, Eskilstuna.

Detta är en multitalang med flera års erfarenhet av teater och film. Utbildad inom olika saker inom film såsom fallteknik med mera och oerhört skicklig och hängiven. Vid sidan av filmandet så ägnar han en stor del av sin tid åt kampsporten tae-kwon-do.

Maria-Teresa "Tess" Asplund, Stockholm.

Den inte helt internationellt okände "Tess" är även en oerhört fantastisk skådespelerska som passar långt över förväntan på det som åläggs henne inom film och skådespeleri. Vid sidan om det som jobbar hon med ensamkommande ungdomar och är engagerad i sociala rättvisefrågor och ambassadör för märket K-Ourage.

Lamin Conta, Södertälje.

Lamin är en grymt duktig skådespelare med en ännu grymmare look för film. Han tar sig an varje utmaning med stort engagemang och levererar alltid med glans! Vid sidan om filmandet så ägnar han sig åt sin musik under namnet LC The Illest som rekommenderas på hans YouTube.

Bella Asplund-Quinonez, Stockholm.

En liten dam med stor talang och stort hjärta. Oerhört talangfylld redan inom skådespeleri och detta kommer bli en av Sveriges stora stjärnor på filmhimlen. Ägnar en stor del av fritiden åt studier och sina vänner.

Niclas Dahlin, Sollentuna.

Denna skådespelare är riktigt himla bra. Det finns inget han inte vill åta sig och när han gör nåt så är han totalt dedikerad till det. Han har en skön "film-look" som lämpar sig för olika roller, som han sköter med större glans än som förväntas! Vid sidan om detta så äger och driver han Norrort Solfilm.

Lotta Nordeberg, Ekerö.

Denna kvinna är flerårigt erfaren från massor med produktioner som du garanterat sett någon utav. Allt från stora reklam till storfilmer har hon medverkat i. Med sitt redan digra CV så står hon alltid redo för nya uppdrag och utmaningar med ett glatt leende och hängivenhet. Vid sidan om detta så ägnar hon sin tid mestadels med sin familj. 

Zeke Kucukyildiz, Stockholm.

Denna oerhört stilige talang har medverkat i ett flertal stora produktioner och är helt underbart duktig. Har medverkat i bl.a prisvinnande filmer. Vid sidan om filmen så ägnar han sig åt att modella en del och göra lite vad han vill.

Mattias Ng, Stockholm.

En karismatisk och superduktig skådespelare som har bl.a en hel del rejäla kunskaper i kampsporter men är även en rejält skicklig skådespelare! På sidan av filmen gillar han att umgås med sin flickvän och att resa en hel del.

Elin Gustafsson, Åkersberga.

En fantastiskt ambitiös dam som med både rikligt med erfarenhet och utbildningar relaterade till film så vill hon alltid ha nåt att göra som filmrelateras. Driven, målmedveten och riktigt duktig! På fritiden pysslar hon en hel del med hälsoprodukter och rekvisita.

Sam Chaginy, Stockholm.

En stjärna på uppgång i film-Sverige precis som Ronins andra skådisar såklart. Denna man är fantastiskt hängiven och skicklig på alla sina uppdrag. En bildskön man med grym filmtalang vid sidan om. Alltid redo för olika utmaningar och roll. Sidledes med skådespeleri så jobbar Sam med säkerhetsfrågor.

Zebastian Norris, Stockholm.

Denna man är som ett hungrigt lejon på nya filmuppdrag konstant. Har nyligen medverkat i en stor produktion som han skötte med glans så det vore synd och skam att undanhålla honom från film-Sverige. Vid sidan om film ägnar han sig en hel del åt musik som är hans andra passion.


Johnny Höglin, Eskilstuna.

Medgrundaren av Ronin Media ägnar sig en hel del åt skådespeleri och har medverkat i prisvinnande produktioner samt stora som små. Han är en multikompetent skådespelare som tar sig an allt som åläggs med stor entusiasm och passion. Drivande av och i Ronin Media.

Stefan Karlsson, Stockholm.

Här vet vi inte vad som är störst. Passionen för film, entusiasmen, musklerna, hjärtat eller CV:t. Oavsett så är denna man ett namn att räkna med på alla sätt. Vid sidan om filmandet så jobbar han heltid och ägnar stor tid åt boxning och gymmande.

Grundare och VD på Ronin Media.

Robert Luomala. Stockholm.

Med ex antal utbildningar inom film och digert CV så är denne ex-polis alltid redo för nya, stora utmaningar inom filmens värld. Håller sig i trim med bl.a gymmande på sin fritid vid sidan av filmerna.

Dan Jörgensen, Liljeholmen.

Denna fantastiske skådespelare är totalt dedikerad sina uppdrag precis som han är sin träning som han ägnar sig åt på fritiden. Med ett glatt humör så åtar han sig allting, och sköter det med glans!

Amanda Romedahl, Stockholm.

Med ett massivt CV och gedigna utbildningar står Amanda alltid redo för att ta sig an nya projekt. En otrolig stjärna på uppgång. Har nyligen avslutat en rejäl skådespelarutbildning.

 

Oscar Malmerengen, Stockholm.

Denna man har ett brett register både vad beträffar erfarenhet och CV. En helt underbar person och skådespelare som vi kan garantera att inte göra nån besviken alls!  

Mikael Björkman, Stockholm.

Denne eleganta och stilige man är en riktigt hängiven skådespelare. I skrivande stund har han full rulle med en hel del och hungrar efter nya saker konstant. Han är riktigt vass på det han gör. Som med många andra i vårt crew så gymmar han och spenderar tid med familjen. Även en framstående ambassadör för Nutrifarm Kosttillskott.

Magnus Lagher, Norrköping.

Magnus är en skön kille och skådespelare som har massivt CV, och gillar att agera vilket lär märkas i hans entusiam för film. En genuin multitalang. På fritiden så ägnar han sig mestadels åt friluftsliv och leder bl.a barngrupp inom Friluftsfrämjandet.